Napustio ženu i sina, pokupio svoje stvari i otišao: Bogdana napokon rekla istinu o njihovom braku - otkriveno gdje se nalazi (Foto)
Breaking News

Napustio ženu i sina, pokupio svoje stvari i otišao: Bogdana napokon rekla istinu o njihovom braku – otkriveno gdje se nalazi (Foto)

Kada pomenemo Veljka ,moramo da kazemo da je on prvenstveno poznat i repoznatljiv po svom ocu i majci, pa tek onda po svim svojim ostalim dobrim kvalitetama. Od samog rođenja su mediji pratili njega i njegov rast, a kako stvari stoje, ni sada kad oni imaju svoju porodicu stvari nisu ništa drugačije.

On se profesionalno bavi b0ksom i to svi znaju, a kako bi obavio posao kao profesionalac, mora ponekad da napusti svoju suprugu i sina i ode van granica svoje drzave, jer se mečevi odrzavaju svagdje u svijetu. Sada su ga mediji slikali na aerodromu kako odlazi za Rusiju i ostavlja porodicu kako bi radio nešto što voli.

Naime, njegova porodica je rekla da oni razumiju njegovu ljubav prema tom poslu i da su oni tu da ga podrze u svemu, bezuslovno, kao što on njih voli i podršava bezuslovno u svemu što oni rade. Bogdana je presretna i sama je rekla kao imao najboljeg muza i kako je jako zadovoljna svojim bračnim odnosima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *