Bradata žena se transformisala: SramiIi je se svi, muž i sin željeli da je napuste nisu mogli da gledaju u nju - a sada, auu, b0mba (Foto)
Breaking News

Bradata žena se transformisala: SramiIi je se svi, muž i sin željeli da je napuste nisu mogli da gledaju u nju – a sada, auu, b0mba (Foto)

Kada ogledamo današnji svijet, ništa se puno nije promijenilo, jer su ljudi neinformisani i skloni su stalnom 0suđivanju. Jedino što je napredovalo, a ne ide idalje u korist cijelokupnog društva je razvoj tehnologije, ali to doprinosi samo dodatnim komentarima od strane okoline i ismijavanju.

Jako je zaIosno što zene u 21 vijeku misle da se od h0rmonskog poremećaja ne mogu liječiti. Kao što vidite u naslovu ovdje je tema jedna zena koja je imala poremećaj h0rmona, i sve više i više je ličila na muško kako i ona kaze, osjećala se jako l0še, jer su je svi komentarisali  iogovarali, a onda je odlučila da uradi transformaciju.

Svetlana Savćenkova ima smao 33 godine i kaze od kako je došlo do javljanja dlaka po cijelom licu i tijelu, muz je prestao da bude int’iman s njom, pa joj se brak polahko ra’spadao. Ona je trazila strucnu pomoć i uspjela je da se oslobodi svega toga. Ona sada izgleda prelijepo i jako je sretna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *