Majka troje djece š0kirala izjavom: "Najstariju kćerku (9) ne podnosim, ne sviđa mi se ništa što je njeno - 0vako sam odlučila da je se riješim.." (Foto)
Breaking News

Majka troje djece š0kirala izjavom: “Najstariju kćerku (9) ne podnosim, ne sviđa mi se ništa što je njeno – 0vako sam odlučila da je se riješim..” (Foto)

Kada pomenemo roditeljstvo ,moramo da kazemo da je to jedna jako odgovorna uloga u zivotu svakog pojedinca, nećemo reći mozda jedna najodgovornija, jer jeste najodgovornija. Saki roditelj voli svoje dijete, ali naravno da imaju momenata kada im njihovo rođeno dijete ide na zivce, ovdje prenosimo ispovijest jedne majke koja je sve iskreno napisala, ali anonimno.

Naime, ona ima troje djece, ali joj najviše ide na zivce njena starija kćerka Lili koja ima 9 godina, ona kaze da se pravi previše pametna i da nikada ne priznaje svoje greške. Ona nikako ne moze s njom funkcionisati povodom školskih obaveza ili oko trenitna jer ide redovno na iste. Ona kaze da je našla riješenje kako da je se riješi, pod znacima navoda, ona je za Lili zaduzila oca, on je vozi i razgovara s njom, a ona s eviše brine o ostalo 2 djece. Kaze, ona jako voli Lili, to je njeno prvo dijete, ali njen karakter ne podnosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *