G0re društvene mreže, Ceca sa novim momkom: Sredila se u inat i izašla na veselje - kamere je uhvatile sa 0vim neodoljivim muškarcem, a B0gdana ni na vidiku (Foto)
Breaking News

G0re društvene mreže, Ceca sa novim momkom: Sredila se u inat i izašla na veselje – kamere je uhvatile sa 0vim neodoljivim muškarcem, a B0gdana ni na vidiku (Foto)

KAd aje ona ali i cijelokupna njena porodica u pitanju, ne prođe dan a da neki mediji nešto ne izbace o njima.  Javnosti je poznato da je ona nakon nove godine poslije 2 decenije samovanja izašla ruku pdo ruku, ram euz rame sa Bogdanom i svima predstavila svog novog dečka. Sada sevjerujemo već kaje što je to uradila, jer od tada pa sve do sada, spekulacije širokih narodnih masa i medija nisu prestale.

Danima se piše kako su oni u navodnoj svađi i pred raskid, jer je Ceca izbrisala sa svog profila njihovu zajednilku sliku, a sada je otišla na slavlje sa ovim jako zgodnim mladićem, koga mnoge isto tako sanjaju. On je Sreten, i vjerujem oda sete nekad aprije njega viđali kod Cece na snimcima, jer su jako dobri prijatelji. Ona se u inat Bogdanu sredila i sjela kraj njega, pa sve to snimila. Kako su pisali Bogdana ni na vidiku nije bilo:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *