“Nikad svojoj djeci nisam rekao čime se bavim da se ne stide” - em0tivna priča koja nikog nije ostavila ravn0dušnim (Foto)
Breaking News

“Nikad svojoj djeci nisam rekao čime se bavim da se ne stide” – em0tivna priča koja nikog nije ostavila ravn0dušnim (Foto)

Kada su roditelji u pitanju, svi mi znamo da bi oni dali sve za svoju djecu. Donosimo priču o čovjeku koji je imao 3 kćerke, o čovjeku koji je radio kao sme’ćar, ali nikada to nie rekao svojoj djeci kako bi bile ponosne na njega, kako ga s ene bi stidile. Kada se blizilo vrijeme d anjegova najstraija kćerka treba završiti fakultet, nije imao dovoljno novca da joj plati dodjelu diploma, pa su sve njegove kolege skupile novac od par dnevnica i dale mu.

Kada je on njoj donio pare , ona je bila sh’rvana, i onda joj je rekao sve što je kri ogodinama, ostale dvije kćerke su bile mlađe ,one nisu mogle idalje to razumjeti. Njegova najstarija kćerka je završila fakultet i počela da radi. Svakim danom je njemu na posao i njegovim kolegama donosila ručak, a onda su je oni pitali zašto to radi. Ona je rekla kako su oni par dana ostali bez svog novca da bi ona bila to što jeste i da će ona sada probati da im se oduzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *