Majka se zaIjubiIa u sopstvenog sina, bolji Ijubavnik od bivšeg muža: "Šta god da se desi, ostaćemo zauvijek zajedno, ništa nas neće rastaviti.."
Breaking News

Majka se zaIjubiIa u sopstvenog sina, bolji Ijubavnik od bivšeg muža: “Šta god da se desi, ostaćemo zauvijek zajedno, ništa nas neće rastaviti..”

Kada su neka dešavanja u pitanju, sasvim je l0ogično da naiđu na veliku 0sudu od strane širokih narodnih masa, a jedno od takvih dešavanja je upravo ovo. Kao što smo u samom naslovu istakli, ovdje se radi o jednoj majci koja je bila i ostala u Ijubavi sa svojim sin0m. Mnogi ne mogu da vjeruju da se ovakvo nešto moće desiti, ali može, i o tome ćemo više u nastavku teksta:

Monika Mares ima 35 godina i kako prense mediji ona je krila godinu ipo zajedno sa svojim sinom da su oni u Ijubavi. On ima 19 godina, a prijatelji, porodica i komšije nisu mogli da vjeruju da se to dešava kada su saznali. Kako saznajemo oni su imali suđenje, a zbog toga bi mogli dobiti kaznu zatv0ra u tajanju od 18 mjeseci pa nadalje, u zavisnosti od odluke suda. Oni su rekli da im ljubav niko ne moze zabraniti i da će oni zauvijek biti zajedno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *