Žena je otišla kod ginekoIoga i saznala gorku istinu: Up0zoriIa sve - "nemojte nikada jesti 0vo, život će vam otići u pr0past, baš kao i meni.."
Breaking News

Žena je otišla kod ginekoIoga i saznala gorku istinu: Up0zoriIa sve – “nemojte nikada jesti 0vo, život će vam otići u pr0past, baš kao i meni..”

Jedna žena je svoje iskustvo podijelila na društvene mreža, kako kaže, išla je godinama kod ginekologa, ali nikad joj ovako nešto nije rekao. Prvobitno joj je prošanao cis.tu koju je morala  ukIoniti 0peracijom. Onda je poslije nekog vremena išla na kontrolu kod ginekologa.

On joj je odmah rekao kako se cista ponovo obnovila i pitao je nešto što je ostavilo nju u š0ku. Naime, cista se javljala na jajnicima kod žene a sve to je uzrokovao jedan dio pileta koji svi jedu. On je pitao da li jede piletinu, to jeste krilca od piletine ili bijelo meso.

Ženi je bilo čudno kako on to zna, pa je jo jje objasnio. Rekao je kako svaka kokoš dobije il u krilce ili u bijelo meso injekciju sa steroidima za brži rast i razvoj zbog polje prodaje, a kako sve to što jedemo utiče na žene kao i na nju, te da im se mogu javiti ta 0boljenja. Steroidi mogu da utiču na hormone žene, na njenu plodnost i sve ostalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *