Njihovi susjedi otkrili sve: Isplivala prava istina o odnosu Seke Aleksić i njenog muža Veljka - svi u nevjerici (Foto)
Breaking News

Njihovi susjedi otkrili sve: Isplivala prava istina o odnosu Seke Aleksić i njenog muža Veljka – svi u nevjerici (Foto)

Kada je riječ o poznatim osobama, oni skoro i ne znaju ko su im komšije, a da ne pričamo o međusobnoj komunikaciji. Ovo će vas sve š0kirati Seka Aleksić i njen muž su u jako dobrim odnosima sa svojim komšijama, vjerovali ili ne, a za to smo dobili i dokaz.

Naime, komšinica koja živi u blizini Seke je rekla kako Seka svog sina Jakova redovito dovodi da se igra sa djecom iz komšiluka, a kada su neka slavlja, svu djecu iz komšiluka zove kod sebe. Djeca su nam rekla da je Seka jako prijatna, da im sve da.

Možda ne možete da vjerujete, ali svakome se nasmije i pozdravi, a kada ide autom, svima svira, pa čak i starim babama. Uljudna je, ali ne smijem izostaviti ni njenog muža, on je jako kulturan i uljudan također. Nikad nas nisu ponizili niti smatrali manje važnim.

Poslije smo posjetili obližni auto servis te pitali radnike šta imaju da kažu za ovu folk divu, oni su imali samo riječi hvale:

Šta da vam kažemo, Veljko i Seka su jako fini ljudi, redovito se pozdrave sa svima ukoliko prolaze pored radnje. -rekao je jedan od radnika.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *