Kćerka Dragane Mirković obara sve s nogu: Nikada se ne pojavljuju u javnosti, a prava je ljepotica - svi je žele.. (Foto)
Breaking News

Kćerka Dragane Mirković obara sve s nogu: Nikada se ne pojavljuju u javnosti, a prava je ljepotica – svi je žele.. (Foto)

Dragana objavila fotku djece, evo kako izgledaju sin i kćerka: Djecu Dragane Mirković nemamo prilike vidjeti da se eksponiraju u medijima. Jednostavno to ne vole. Dragana ima sina Marka i kćerku Manuelu.

Oni su se okrenuli obrazovanju i imaju ciljeve koje žele da ostvare. Nemaju potrebu da se poput druge djece poznatih eksponiraju. Tako da nećete baš vidjeti da pjevačica kači njihove slike. Ipak, ova slika je objavljena i izazvala reakcije.

Ova slika je nastala prije pandemije, a na slici se vide popularni Zan Claude Van Dam i njegova djeca. Poznato je da su Dragana i njen muž Toni dobri  prijatelji sa glumcem. Glumac je objavio sliku, a Dragana podijelila.

Bilo joj je drago podsjetiti se na te lijepe trenutke. Draganinu djecu nemamo prilike vidjeti kao što smo već rekli da se medijski eksponiraju.

Pjevačica je rekla sljedeće:” U današnje vreme mladi žele da budu u centru pažnje. Žele biti viđeni. Moja deca ne. Smatraju da je privatnost nešto najvrednije i sin mi je jednom rekao kako želi da ga ljudi vole zbog njega,  a ne zbog toga što je moj sin.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *