Ceca se udaje, Anastasija otkrila sve detalje: Još da čujete za koga, cijela Srbija u čudu - zar u igri nije bio B0gdan, sve nas prevariIa..
Breaking News

Ceca se udaje, Anastasija otkrila sve detalje: Još da čujete za koga, cijela Srbija u čudu – zar u igri nije bio B0gdan, sve nas prevariIa..

Kada pomenemo Cecu i ANastasiju nekako uvijek probudimo naštu kod ljudi. Ceca je jako uspiješna ui poznata pjevačica, ona je neko ko je dugo godina na estradnom nebu ali je i dugo godina bez partnera. Od kako je 2000 godine njen suprug svima poznati Ar’kan ub1jen, ona je sama. Sada poslije nove godine je prošetala svog novog dečka Bogdana, nakon toliko godina.

Kada je on ub1jen ona je imala smao 26 godina, a danas ima 46, i nikome nije jasno da je sama 20 godina, i da nije imala potrebe za muškarcem. Mnogi smatraju da je ona ili u tajnim vezama ili postoji teorija da je Ar’kan živ pa da zato nema nikoga. Sve ove spekulacije je prekinula sada kada je ozvaničila javno vezu sa Bogdanom, ali sada se klupko zamrsilo, jer je ona sa Anastasijom imala interviju prošlo ljeto gdje su neke stvari bile čudne.

Ceca i Anastasija imale jedan interviju u kome su bile malo otvorenije. Ceca je pitala ANastasiju kada može očekivati svadbu, a Anastasija je rekla odmah poslije njene, pa su se pogledale i ušutile. Mnogi su ovo shvatili kao da se Ceca udaje ubrzo, i da je Anastasija to zato rekla. Anastasija je dodala da to treba biti neko vrijedan njene majke, cijela Srbija je u čudu, da li je ona i tada imala nekoga za koga se željela udati.. Koje je vaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *