Bilo im je prvi put: Ceca nevin0st izgubiIa sa 18 godina, Čola bio sa čobanicom, a Mile se sa 15 u Čikagu opustio sa pr0st.itutk0m - kad čujete za Karleušu, neće vam biti dobro..
Breaking News

Bilo im je prvi put: Ceca nevin0st izgubiIa sa 18 godina, Čola bio sa čobanicom, a Mile se sa 15 u Čikagu opustio sa pr0st.itutk0m – kad čujete za Karleušu, neće vam biti dobro..

Postoje neke javne ličnosti koje su odgovorili medijima ona janšakljivija pitanja, a jedno se tiče i kada su imali prvce 0dnose, to jeste prvo sek’suaIn0 iskustvo. Kao što u samom naslovu vidite Zdravko Čolić, ceca, Mile, Ognjen AMidzić ali  ibroni drugi koje ne navodimo su dali odogvor na ovo pitanje. Jednastranica na društvenim mrezama je skupila sve te odgovore i napravila poređenje, pa vam ga mi prenosimo u nastavku teksta:

Čola je iskren bio i rekao je kako je prvi put to bilo kad je bio jako jako mlad sa jednom čobanicom, na livadi, kako je istakao da nije dzabe B0sanac. Oni koji ga dobro poznaj ukazu da je to bilo kada je imao oko 17 godina. Naime, kao štp vidite i Ceca je dala odgovor da je to bilo sa njenih 18 godina, i rekla je kako je s njim bila u vezi godinu i po prije 0dnosa. Amidzić je rekao kako je to radio sa 15 godina, bar je misli oda je to radio, ali sa ove tačke gledanja sve je radio osim toga.. Mile je u Čikagu kako kaze sa pr0sti’tu’tkom ima odnose prvi put sa 15 godina. Karleuša je rekla da nije čekala puno, ali da nije ni rano, zadrzala je za sebe detalje, samo kaze da je bilo nezaboravno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *