"Treba odnos da krunišu brakom.." Otac Marije Šerif0vić podržao vezu sa DžejIom: "Ima sve što moja kćerka želi od partnera, javno priznajem da je Marija.."
Breaking News

“Treba odnos da krunišu brakom..” Otac Marije Šerif0vić podržao vezu sa DžejIom: “Ima sve što moja kćerka želi od partnera, javno priznajem da je Marija..”

Svi smo imali prilike da čitamo o odnosu Marije i oca Rajka Šerifović, on se rijetko kada oglasi i kaze nešto za svoju kćerku ali sada je javno rekao kako smatra da njegoca kćerka treba biti sretna i da treba biti sa onom osobom koja nju usrećuje makar to bila že’na.

Spekuliše se danima kako je ustvari ona u vezi sa Dzejlom, mnogo detalja se poklopilo, ali potvrdu ni od jedne ni od druge nismo dobili. Međutim, ono što nismo dobili je detamnt također đšto svima daje za pravo da nastavi misliti kako su u vezi i kako se kriju zbog cijelokupne situacije oko Dzejle, jer ovo je veliki skan’dal kako za nju tako i za njenu porodicu.

Naime, on je rekao kako svako ima pravo izbora kao što smo rekli, kako je njemu odavno poznato da ona voli zene ali da je to prihvatio kao što trebaju i Dzejlini ako su one u vezi i trebaju da shvate da je to ozbiljnost jednaka kao sa muškarcem..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *