Bogdan vozi auto jeftinije od Cecinih cipela: Svi u čudu ostali, pa on nju isk0rištava - "zato se vozi u njenim kolima i spava u njenoj viIi.." (Foto)
Breaking News

Bogdan vozi auto jeftinije od Cecinih cipela: Svi u čudu ostali, pa on nju isk0rištava – “zato se vozi u njenim kolima i spava u njenoj viIi..” (Foto)

Kada je ova veza u pitanju ,svi mediji kao i široke narodne mase dijele velika interesovanja da saznaju što više informacija. Danima se vode spekulacije da je došlo do prekida zbog raznih problema, ali onda je B0gdan ptrenocio u vili od poznate pjevačice, a fanovi su nastavili sa svojim sumnjama koje su sada sve jasnije i opravdanije.

Naime, fanovi su prvo rekli kako Bogdan koristi Cecu za samopromociju svojih restorana, pa su rekli d aje koristi i za novac, a kada je sada sjeo sa njom u auto marke Peugeot koji vrijedi samo nekoliko hiljada maraka i koji imate prilike da vidite u toku teksta svi su ove sumnje zapečatili i potvrdili.

Zašto se oni stalno voze sada u Cecinom autu, da li on nju koristi zbog kola. Ona je sjela u nejgovo auto, a onda su osvanuli naslovi da su njene cipele u tom trenu bile skuplje od tog auta. Vaše mišljenje o tome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *