Gospođa na plaži pronašla savršeno mjesto sa hladovinom, a pogledajte šta je nasmijalo sve prolaznike
Breaking News

Gospođa na plaži pronašla savršeno mjesto sa hladovinom, a pogledajte šta je nasmijalo sve prolaznike

Gospođa je na plaži pronašla savršeno mjesto s hladovinom… Ne bude baš lako naći hladovinu na plaži. Ova žena je uspjela, ali je ipak izabrala čudn0 mjesto. Pogledajte zašto je nasmijala sve na internetu:

Ne znamo otkud joj to da baš odabere ovakvo mjesto.  Nije ni čudo što je slika postala ovako viralna. Nekada se tako desi da svjedočimo čudnim prizorima.  Tada se zapitamo o čemu su te osobe mislile.  Očigledno da je ovoj ženi bilo bitno da nađe hlad.  To je ta snalažljivost.

Bonus: “Na dan vjenčanja mi je rekao da trebamo da razgovaramo.  Bili smo u sretnoj vezi, a nakon tri godine smo se odlučili vjenčati na Havajima. Bila sam u sobi sa sestrom koja mi je pomagala da se spremim. Ne mogu da opišem svoju uzbuđenost tada.

Onda je moj dragi došao u sobu. Sestra je izašla i ostavila nas nasamo. Rekao je da trebamo razgovarati, a onda mi je samo rekao:” Ne mogu se vjenčati, izvini.” Nikakvog objašnjenja, ničega. Rekla sam mu da se gubi. Svijet mi se okrenuo.

Gledala sam kroz prpzor kako prolazi pored gostiju i govori im kako neće biti vjenčanja. Tih nekoliko dana smo svi ostali na Havajima i bilo mi je tešk0 da ga viđam. Porodica i prijatelji su mi bili velika podrška.

Kada smo se vratili kući, okrenula sam se drugim aktivnostima i pokušavala smetnuti s uma to što se desilo.  Par godina kasnije mi bivši dolazi i govori da je sada spreman za ženidbu.

Tada mi je rekao da se nije htio oženiti jer sam ja silno željela djecu, a on nije bio sprmean biti otac. Nisam mogla da vjerujem. Naravno da nisam pristala biti s njim. Nikada mu neću oprostiti za ono što mi je tada  priredio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *