Preslikani tata: 0n je sin Kristijana Golubovića, Priznao ga tek nakon 20 godina, gledaju mu lice i ne vjeruju (Foto)
Breaking News

Preslikani tata: 0n je sin Kristijana Golubovića, Priznao ga tek nakon 20 godina, gledaju mu lice i ne vjeruju (Foto)

Preslikani otac. Ovo je sin Kristijana Golubovića: Kristijan Golubović je još dok je učestvovao u rijalitiju” Farma”rekao da je sina priznao poslije 20 godina. Naime, kada se njegov sin Lazar rodio 1994. godine, Kristijan je bio u 0pasnosti.

Zato su Kristijan i Lazarova majka Danijela odlučili da Kristijanovo ime ne piše u izvodu iz matične knjige rođenih. Kristijan je prije ulaska u rijaliti otišao i priznao sina.  Lazar se nije htio eksponirati u medijima. Kristijanova bivša tasta/punica je zabranila Lazaru da priča o ocu, a starateljstvo nad njim je dobila nakon sm.rti kćerke Danijele.

Navodno mu je čak zabranila da razgovara sa njim. Lazar ipak nije krio da ima drugarski odnos sa ocem i posjećivao ga je u zatv0ru. Da se primjetiti da je sličnost zaista velika. Pogledajte kako to izgleda Kristijanov sin Lazar:

Isti su, zar ne? Kristijan Golubović je nedavno izašao iz zatv0ra  i potpisao ugovor za Zadrugu 4.  Pitanje je koliko će se u rijalitijima više promovisati kriminalci, nark0mani, p.rostitutke. Pošto je primjetno da je takav sloj ljudi u zadnje vrijeme učesnik tih rijalitija.  Pogotovo Zadruga koje su zadnjih godina postale popularne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *