Za svoj 67. rođendan htjela je promjenu izgleda: Nakon posjete stilistu bila je neprepoznatljiva (Video)
Breaking News

Za svoj 67. rođendan htjela je promjenu izgleda: Nakon posjete stilistu bila je neprepoznatljiva (Video)

Za svoj 67. rođendan je htjela promjenu izgleda. Nakon posjete stilisti,  bila je neprepoznatljiva. Možda ste gledali neku od emisija u kojima su prikazani preobražaji. Ti preobražaji su zaista velika promjena, nekada tako velika da učine da ta osoba ne izgleda kao ona osoba koja se prijavila za preobražaj.

Dovoljna je promjena frizure i malo šminke da izgledate drugačije. Ne znači da dobar preobražaj znači neke ekstremne zahvate. Veliku razliku će svakako učiniti odgovarajuća frizura. Razumljivo je da nekada niste sigurni šta bi vam dobro stojalo, pa je stoga korisno da pitate za savjet nekog stručnog.

I naravno,  način oblačenja i promjena stila će svakako da učini  značajnu promjenu. Vratit će vam samopuzdanje, aizgledat ćete i mlađe. Nekada se jednostavno osobe zapuste. Posvete se porodici, poslu, budu 0kupirani nekim drugim dešavanjima u životu, tako da nemaju vremena za sebe.

Zato im dobro dođe promjena  i mala pomoć. Terry Guilford je proslavljala 67. rođendan i odlučila je da uradi nešto za sebe. Stilist Christopher Hopkins  je uradio odličan posao. Preobražaje koje radi objavljuje na Youtube-u. Pogledajte kako je Terry izgledala nakon preobražaja:

Zaista je uradio odličan posao, zar ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *