Vlasnik stana se protivio obnovi fasade na zgradi, ostali su mu se genijalno osvetili (Foto)
Breaking News

Vlasnik stana se protivio obnovi fasade na zgradi, ostali su mu se genijalno osvetili (Foto)

Vlasnik stana se protivio obnovi fasade zgrade, ostali su mu se genijalno 0svetili: Uvijek se nađe neko od komšija da pravi pr0blem, zar ne? Svi stanari se dogovore  oko nečega, ali se nađe neki ko pravi pr0blem i kome ne odgovara rješenje  za koje su se svi složili.

Tako su se ovdje stanari dogovorili da se obnovi fasada na zgradi.  Ipak, jednom stanaru to nije odgovaralo. Iz nekog razloga. U ovom slučaju  ostalim stanarima njegov glas nije bio bitan.  Uradili su onako kako su se dogovorili, a evo kako je to ispalo:

I, šta kažete na ovo?  Ovaj potez je sve nasmijao i slika je završila na društvenim mrežama.  Kao što smo već rekli, nekad se nađe neko ko  mora da  tjera neki svoj inat. Nije  rijetkost da  se stanari ne slažu najbolje i da se nađe jedna  osoba koja će praviti pr0blem.

To je tako. Rijetko ćete naići na situacije u kojima se svi slože oko nečega.  Iako je čudno da je ovaj stanar baš toliko bio protiv fasade, da  ni na kraju nije popustio. Tako da nije ni čudno što su mu ovako vratili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *