Prije 6 godina gutala je Nadala pogledom: Danas ne liči na sebe, udala se i rodila dvoje djece (Foto)
Breaking News

Prije 6 godina gutala je Nadala pogledom: Danas ne liči na sebe, udala se i rodila dvoje djece (Foto)

Ona je prije 6 godina Nadala gutala pogledom, evo kako danas izgleda: Atraktivna Brazilka Fernanada Maja Kareli je 2014. godine bila u centru pažnje. Ona je naime u centru pažnje bila zbog načina na koji je gledala Rafaela Nadala tokom ATP turnira u Riju.

Ona je tada bila sakupljačica lopti. Ti njihovi pogledi su potom počeli da se komentarišu i slike su se dijelile društvenim mrežama. Ne znamo da li se sjećate toga, a ovdje možete da se i podjsetite:

Mnogi su tada prokomentarisali da je Fernanda veoma zgodna, čak najgodnija sakupljačica lopti.  Evo kako ona danas izgleda:

I, kako vam se čini? Napustila je tenis, ali je ostala u svijetu sporta. Ona radi kao spiker na Olimpijskom stadionu   u Rio de Žaneiru, ali i kao sportski komentator na radio stanici “Mix FM”,te  kao televizijska voditeljka u sportskom programu “SBT Esporte Rio.”

U međuvremenu se udala i rodila dvoje djece. I sada je veoma lijepa, zar ne? Mnogi su prokomentarisali da je i dalje veoma atraktivna.  Ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama i brojne pozitivne komentare i reakcije na svojim objavama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *