Mama se slikala s dječakom,a svi gledaju u jedan detalj: Zaprepastit ćete se kad shvatite (Foto)
Breaking News

Mama se slikala s dječakom,a svi gledaju u jedan detalj: Zaprepastit ćete se kad shvatite (Foto)

Vidite li čudan detalj? Mama se slikala sa dječakom, a svi gledaju samo u jedno… Mnoge slike završe na internetu jer su zbog nečega drugačije. Zbog načina slikanja, poziranja, ispadnu drugačije nego što se to očekivalo.

Tako da mnoge budu i zbunjujuće jer su poput optičkih varki. Ovdje vam donosimo jednu sliku koja je zbog jednog detalja postala popularna na društvenim  mrežama. Pogledajte tu sliku:

I, da li primjećujete taj detalj? Pogledajte još, malo bolje. Ono što je zapravo privuklo pažnju jeste ruka dječaka.  Kako ga je majka tako držala, slika je ispala drugačija i onda je taj detalj mnogima privukao pažnju.

Vjerovatno ona nije očekivala da će tako biti, ali  je ova slika zbog jednog detalja postala popularna na društvenim mrežama.

Ovdje vam donosimo još jednu sliku koja može da posluži za testiranje moći zapažanja. Ova slika je već godinama popularna na internetu, a samo rijetki primjete detalj zbog kojeg je tako. Pogledajte ovu sliku i probajte da pronađete nešto što se ne uklapa:

Ako pogledate malo bolje, vidjet ćete da jedna od djevojaka ne nosi torbu, već džinovsku pljosku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *