Poznate pjevačice na aerodromu ne liče na sebe: Bez šminke i frizure, 0vo je njihovo pravo lice - čekajte da vidite Lepu Brenu i Seku Aleksić (Foto)
Breaking News

Poznate pjevačice na aerodromu ne liče na sebe: Bez šminke i frizure, 0vo je njihovo pravo lice – čekajte da vidite Lepu Brenu i Seku Aleksić (Foto)

Kada na amlim ekranima gledamo poznate ličnosti, sad asmo se fokusirani samo na pjevačice, ali mislimo općenito na sve poznate ličnosti. Mi vidimo ono što oni žele da mi vidimo, jednako je i s vama, samo u drugom obliku. Kada idete negdje, spremite se, prikazete se ljudima onako kako vi želite, isto je i s njima, samo što one pretjeraj usa 0peracijama i šminkom.

Kada bi jedan dan kao što je ovaj novinar proveli na aerodromu ili nekoliko dana vidjeli bi prava lica pjevačica. Slike Jelene Karleuše, Seke ALeksić, Lepe Brene, Dare Bubamare u raznimizdanjima javnosti nisu strane, ali ovo niste nikada do sada vjerujemo imali prilike da vidite. Pogledajt eizbliza kako izgleda Seka Aleksić, bez filtera, bez svih uređenja, a odmah ispod nje emo sotavuiti i sliku Jelene u trenerci koja je i više nego drugačija bez šminke, potom Lepa Brena i Dara, koje su koliko toliko drzale do sebe i imale naočale:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *