Prave ljepotice su oženili, rijetko ih viđamo u javnosti: 0ne su supruge Saše i Dejana Matića (Foto)
Breaking News

Prave ljepotice su oženili, rijetko ih viđamo u javnosti: 0ne su supruge Saše i Dejana Matića (Foto)

Oženili su prave ljepotice, a rijetko se pojavljuju u javnosti. Ovo su supruge Dejana i Saše Matića:

Supruge Dejana i Saše Matića ne vole da se medijski eksponiraju.  Mnoge supruge poznatih ličnosti vole da se medijski eksponiraju, budu viđene, ali supruge braće Matić ne vole da se često pojavljuju u javnosti.

Saša Matić je u braku sa Anđelijom 13 godina i imaju dvije kćerke,  Aleksandru i Taru. Često kaže kako su mu njegove tri dame najvažnije u životu.  Dejan i supruga  Jelena su u braku osam godina, a imaju sinove Konstantina i Zorana.  Ovdje možete da vidite neke njihove zajedničke slike:

# Bonus ispovijest: “Svjesno sam se umiješala u tuđu vezu. Dečko mi se dopao, pa mi nije bilo bitno to što je zauzet.  Javljala sam mu se, flertovala i nije mi trebalo dugo da mu se dopadnem. Vara0 je sa mnom.

Djevojka je saznala i prekinula. Dobila sam ono što sam željela. Bila sretna s njim i nije me bilo briga kako je toj curi. Svakako je nisam ni poznavala.

Nakon godinu dana veze, prevario me sa nekom trećom i samo tako me ostavio.  Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne. Meni se vratilo ono što sam jednom nekome priredila. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *