Napitak koji možete piti svaku noć prije spavanja: Topi masti, izgIedat ćete mnogo boIje
Breaking News

Napitak koji možete piti svaku noć prije spavanja: Topi masti, izgIedat ćete mnogo boIje

Polako nam Nova Godina kuca na vrata, dok mnogi razmišljaju o tome gdje će je i s kime provesti. Postoje razne opcije, kao to da li ćete je provesti u kućnoj atmosferi ili ćete ići na neki koncert, te možda u neki klub ili restoran, pa će neki tražiti i zabavu u drugim zemljama.

Svi žele, pogotovo žene i djevojke da izgledaju što bolje te noći, te je mnogima u cilju da izgube nešto kil0grama, pa kako bi svome tijelu pomogli da probavi hranu čak i kada spavate, onda postoji nešto što trebate uraditi.

Prva stvar koju trebate zapamtiti je da ne jedete ništa sat vremena prije spavanja, a neposredno prije spavanja ćete napraviti jedan napitak koji će tražiti ove sastojke: Jednu kašiku nasjeckanog peršuna i pola iscijeđenog limuna, pola kašikice ocata i malo cimeta.

 

Sve ove navedene sastojke trebate pomiješati u dva decilitra vode, a ukoliko vam ukus ovog napitka bude nepodnošljiv, onda ćete dodati malo prirodnog meda kako biste poboljšali njegov ukus, a već kroz mjesec dana ćete otkriti rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *