Žene se kunu u njega: Recept zbog kojeg kosa raste 'kao luda'
Breaking News

Žene se kunu u njega: Recept zbog kojeg kosa raste ‘kao luda’

Ovdje vam donosimo idealno rješenje koje će potaći rast kose, evo o čemu je riječ: Mnogi imaju pr0blem jer im je kosa slaba, rijetka. Ovdje vam donosimo odlično rješenje koje će riješiti taj pr0blem. Učinit će da vam kosa bude ljepša, zdravija i potaći njen rast.

Riječ je o prirodnom rješenju.  Riječ je o rižinoj vodi. Uzmete rižu i ostavite u posudi sa vodom. Poklopite i ostavite da odstoji 24 sata. Sutradan prenesite u drugu bocu. Nakon što operete kosu na klasičan način, uzmite ovu smjesu koju ste napravili i nanesite na kosu.

Ostavite da djeluje jedno 15-minuta, a onda isperite.  Radite ovo 2-3 šuta mjesečno i primjetit ćete pozitivne rezultate. Žene u Japanu koriste ovu metodu i da se primjetiti da imaju zdravu, jaku kosu.

Rižina voda je veoma zdrava.  Možete da skuhate rižu, ali osim toga što ćete poejsti rižu, procijedite i vodu, te popijte.  Ona je veoma zdrava, posebno je dobra za vaša crijeva.

I sami znate da se riža i njena voda( bez dodataka začina) preporučuje ukoliko imate pr0blem sa dijarej0m. Konzumacija će dobro doći za vaš probavni sistem, jačanje crijevne flore, a također će dobro doći i za vašu kožu, kosu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *