Pije se sedam dana i skida višak kiIograma: Napitak koji je hit u svijetu
Breaking News

Pije se sedam dana i skida višak kiIograma: Napitak koji je hit u svijetu

Pije se sedam dana, a skida salo sa stomaka. Evo o čemu je riječ: Mnogo puta smo napomenuli da trebate voditi računa o ishrani i biti fizički aktivni, ako želite da smršate.

Ovdje vam donosimo prirodni napitak koji će vam pomoći u tome, ojačat će imunitet i potaći gubitak kilograma. Ipak, to ne znači da se ne trebate zdravo hraniti i vježbati. Praktikujte da šetate svakog dana barem pola sata, a možete da radite i neke lagane vježbe.

Ovaj napitak će vam dodatno pomoći. Evo o kakvom je napitku riječ: Uzmite čia sjemenke i naspite ih u vodu.  Ostavite da odstoje jedno sat vremena u posudi, a onda dodajte med i limunov sok.  Dobro promiješajte. Napitak možete da napravite i  u blenderu.

Ovaj napitak pijte sedam dana, najbolje ujutru na prazan stomak. Poslije toga napravite malu pauzu. Možete i inače da pravite limunadu. Samo ne koristite zaslađivače.

Umjesto da koristite šećer,  radije stavite med. Pored toga što je zdravije i  ukusnije je. Tako da probate.  Ovaj napitak koji smo gore naveli nosi brojne prednosti za vaše zdravlje.  Tako da probajte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *