Osjetite neugodan miris iz usta? Samo jedan trik je potreban da to prestane
Breaking News

Osjetite neugodan miris iz usta? Samo jedan trik je potreban da to prestane

Da li imate pr0blem s neugodnim zadahom? Razlog tome može biti ova bakterija. Evo kako da riješite pr0blem: Bitno je da održavate oralnu higijenu, stoga perite zube redovno. Nekada se desi da imate neugodan zadah iako perete zube redovno. Iako znate da niste jeli neku jaku hranu koja bi stvorila takav miris.

U tom slučaju može značiti da  imate i p0kvaren zub. Nekada se desi da nam se neugodan zadah stvara jer imamo p0kvaren zub. Idite redovno kod zubara jer kada zub nije zdrav nije ni čitav organizam. Uzrok neugodnog zadaha je često bakterija streptokok. Ona stvara karijes, a može  se nalaziti i na jeziku.

U tom slučaju jezik je bijel. I na to obratite pažnju.  Ukoliko nemate ovih pr0blema, navest ćemo vam  biljke koje vam mogu pomoći da nemate pr0blema sa neugodnim zadahom. Možete piti čaj od nane ili grickati listić. Možete uzeti par klinčića (karanfilčića) i grickati, oni su dobri za zube.

Citrusne vrste, voda sa limunom će također pomoći. Pijte što više vode, to je dobro za zdravlje, ali i u ovom slučaju. I da, ne jedite bijeli luk i ostale namirnice koje mogu izazvati ovaj pr0blem. Barem ih nemojte jesti kada znate da ćete negdje ići.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *