Najefikasnija prirodna depilacija: Trajno uklonite dlačice sa dva sastojka iz kuhinje, potpuno bezbolno
Breaking News

Najefikasnija prirodna depilacija: Trajno uklonite dlačice sa dva sastojka iz kuhinje, potpuno bezbolno

Najbolja prirodna depilacija. Trajno uklonite dlačice uz pomoć ova dva sastojka: Ovdje vam donosimo jednu prirodnu depilaciju.  Vjerovatno vam ide na živce kada nakon depilacije dlake brzo narastu. Ovdje to neće biti slučaj. Vrlo je jednostavna i efikasna.  Vrlo je jednostavno i vjerujemo da već u kuhinji imate ove sastojke:

  • 2 kašike brašna
  • 2 kašike vode
  • 2 kašike kokosovog ulja

Pomiješajte ove sastojke dok ne dobijete glatku pastu.  Potom nanesite na dio tijela koji želite da depilirate i ostavite malo da se osuši.  Osušenu pastu ćete lagano ukloniti na način da vučete u smjeru obrnutom od rasta dlaka. Vidjet ćete kako će koža da bude glatka.

Bitno je i da  će takva biti duže vrijeme. Ono što još ide u prilog ovome jeste to da nećete kožu iritirati hemijskim  sredstvima kao što to obično biva slučaj kada je riječ o sredstvima za depilaciju koja inače kupujete.

Pogotovo tim raznim depilacionim kremama nemojte da tretirate kožu lica ili pazuha jer je tu koža tanka i veoma osjetljiva. Neke stvari ne radite na svoju ruku, već pustite nekom stručnijem kada su ti tretmani u pitanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *