Ne dajte se zavarati: Tri jasna znaka da vas partner vara
Breaking News

Ne dajte se zavarati: Tri jasna znaka da vas partner vara

Često primjetimo neke promjene na partneru. Drugačije ponašanje, udaljavanje, mrzovoljnost. Ne treba zanemariti ni to, ako se zaštitnički previše prema mobitelu, kao da nešto skriva. Tada se često dešava da partner ne prvodi vrijeme s nama, te da mi i sami osjećamo da nismo prioritet.  Još ako se više nego inače sređuje kada negdje izlazi.

a mi ne idemo s njim… Dosta je alarma koje ne treba ignorisati. Naravno mogu biti i drugi razlozi, ali čest razlog je i prevara. Ovdje vam donosimo neke znakove koji mnogi zanemaruju kada je riječ o prevari. Naizgled banalne stvari:

Nova interesovanja, slušanje novih bendova – Kada neko provodi vrijeme sa novom osobom, onda sazna za neke nove stvari, muziku. Počne da mijenja interesovanja. Može se desiti da je partner upoznao novo društvo, ali može značiti da je za tu naglu promjenu u interesovanjima kriva neka žena.

Suovazačevo sjedalo je namješteno drugačije? – Da ali je ovo slučaj? I to baš često? To može značiti da se neko često vozi kao suvozač s vapim partnerom. Naravno, ne donosite ishitrene odluke već provjerite o čemu se radi.

Povećana kilometraža na autu – Ako ide na posao, s posla kući,kilometra se neće toliko povećati. Naglo povećanje kilometraže znači da on još negdje ide, još ako shvatite da je bez vas…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *