Poznata pjevačica grca u suzama: Suprugova sm.rt je došla iznenada, niko nije mogao ni pomisliti da će se to desiti - tuga ogromna.. (Foto)
Breaking News

Poznata pjevačica grca u suzama: Suprugova sm.rt je došla iznenada, niko nije mogao ni pomisliti da će se to desiti – tuga ogromna.. (Foto)

Snežana Đurišić je svima poznata kao uspiješna i jako cijenjena pjevačica. Ona je dugo godina na estradnom nebu i pored toga što je prepoznatljiva po anđeoskom glasu, ona je poznata i p osvojoj tajnovitosti. Godinama je na estradnoj sceni općenito ali je svoj pšrivatni zivot uspjelad a sačuva daleko od očiju i ušiju javnosti. Nikada nije voljela da iznosi i lijepe ni one manje lijepe, da ne kazemo ružne momemnte iz svog zivota. Ona je uvijek bila ta koja mudro šuti, sve dok nije krenula u vezu sa Vanjom Miloševićem.

Ona je kroz suze rekla da je imala sretno ali  ine tako lijepo djetinstvo. Bila je sretno dijete, koje nije znalo u šta je život nosi. Ona je rekla da je imala od samog početka podršku oca da pjev i da se time bavi, ali sve dok je imala dobre odjene u školi. Kaze da je nisu podrzali da se uda mlada, ali ne žali, dobila je 36 godina bračne idile koja se prekinula, ali kako ona kaze tada je skupiIa snagu i izdigla se nikad jača.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *