Vozač audija ne odgovara za krivičn0 djeIo: 0va rupa u zak0nu ga izvlači, neće ležati za ub.istva - čeka ga 0va kazna (Foto)
Breaking News

Vozač audija ne odgovara za krivičn0 djeIo: 0va rupa u zak0nu ga izvlači, neće ležati za ub.istva – čeka ga 0va kazna (Foto)

Kao što smo imali prilike da ovih dana ispratimo, cijeli svijet je u š0ku zbog dešavanja vezana za mladića koj ije sa 19 godina vozio auto marke audi, i usm.rtio dvoje ljudi, jednog čovjeka od 48 godina, koji je bio otac troje djece. Njegova porodica je zavijena u cr’no kao i porodicva druge ž’rtve koja je imala samo 12 godina. Svjedoci ovog ne,.milog dešavanja su p0liciji sve opisali i kako kaze Damir Okanović koji je inače iz komiteta za saobraćajnu bezbijednost, oni dugo ne bi mogli pr0naći tielo dječaka da nije bilo svjedoka koji su opisali cijelokupnu situaciju koja je jako l0ša.

Kako stvari stoje ovaj vozač audija bi se mogao izvuči jer u zakonu za saobraćajnu sigurnost stoji jedna rupa kojom bi se itekako moglo manipulisati. Ne.sreće koje imaju ovakav tra.gičan izhod se ne smatraju zapravo krivičnim djeIom, nego se nazivaju saobrajanim djeIom.. U drugim drzava bi se ovo tretiralo kao ub1stvo, ali u Nišu je to saobraćajni prekršaj..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *