D0dik izašao iz boInice i stao pred kamere: “Koja ukradena ik0na, to su izmislili musIimani iz federacije BiH - ja sam čist kao suza.." (Video)
Breaking News

D0dik izašao iz boInice i stao pred kamere: “Koja ukradena ik0na, to su izmislili musIimani iz federacije BiH – ja sam čist kao suza..” (Video)

Svi smo imali prilike da čitamo informacije o Rskoj deIegaciji koju je ugostio upravo MiIorad D0dik i ispostavilo se na kraju da im jep oklonio ukranu ik0nu iz Ukrajine. Kako su mediji poečli pisati o tome, D0dik je završio u b0lnici zbog b0lova u žeIudcu, navodno. Moramo da kazemo kako je odmah poslije objavljeno da ima k0r0nu, pa su mnogi mediji kao i šrioke narodne mase počeli pisati da je on to uradio i Iazirao kako bi skrenuo pažnju sa sebe i ik0ne.

On je bio u b0lnici u UKC Banja Luka, a svi znamo da mu je Vučić poslao najbolji tim ljekara kako bi vodili računa o njemu. Sada kada je izašao iz boInice, vjerujemo da nije ni sam očekivao da će ga dočekati pitanja o ik0ni a ne o k0r0ni. On je onda dao izjavu kako su b0sanski mediji to prenampupali  ikako stvari ne stoje tako, pogledajte i sami u nastavku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *