Vesna Pešić iznela pravu istinu i raz0tkrila drugorazrednog tenisera: "Novak je nešk0lovani primitivac, sluša samo svoju ženu - kad dobije k0ronu saltko ću se nasmijati.." (Foto)
Breaking News

Vesna Pešić iznela pravu istinu i raz0tkrila drugorazrednog tenisera: “Novak je nešk0lovani primitivac, sluša samo svoju ženu – kad dobije k0ronu saltko ću se nasmijati..” (Foto)

Kada spomenemo N0vaka Đ0kvić, moramo da kazemo kako je on jedan jako dobar čovjek, kao i njegova supruga, što dokazuju razna udruzenja, fondovi ihmanitarne akcije kojima se oni pored svojih poslova bave. Sjetimo se p0pIava 2014te godine kad aje on pomogao Kako Srbiji, B0sni i Hrvatskoj takpo i drugim državama. Veliko je on srce i humanitarac, ali naravno ,nije se rodio ko je ljudima sto posto ugodio, pa tako se i o njemu nađe neko da kaze nešto l0še.

On je prošle 2020te godine pomogao mnogim drzavama financijski u b0rbi protiv k0r0ne, Italiji, Španiji, Francuskoj, Srbiji.. Pored svega toga, Vesna Pešić iz Srbije je sociologinja koja na sebe skreće pažnju ovakvim izjavama kako mnogi komentarišu. Nije joj prvi put da da ska’ndaloznu izjavu i bude u žiži interesovanja medja. Sad aje rekla kak oje N0vak pdo uticajem žene, kako je ne.školovan i nema ni dva razreda, sve ovo su objavili i mediji u Srbiji, kao što vidite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *