Ona je bila ikona JugosIavenske scene, a onda trag.ično nastr'adaIa: Ostavila bebu koja je danas izrasla u djevojku, a kad vidite kako izgleda, ostat ćete bez teksta - zar je 0vo njena kćerka (Foto)
Breaking News

Ona je bila ikona JugosIavenske scene, a onda trag.ično nastr’adaIa: Ostavila bebu koja je danas izrasla u djevojku, a kad vidite kako izgleda, ostat ćete bez teksta – zar je 0vo njena kćerka (Foto)

Postoje brojne tra’gedije koje su p0tresla kako ivšu JogosIaviju tako i ove današnje prostore. Jedna od njih je svakako sm’rt i gubi’tak Ene Begović 2000te godine, a sve se desilo u ne.sreći dok je s njom u autmobilu više osoba, među kojima je bila i njena kćerk akoja je tada bila stara samo 40 dana. Beba je dobila p0vre’de gIave i odvezena je tako u b0lnicu.

Svi su se nadali d aće ona pre’zivjeti, ali kako stvari stoje, ona je odmah prem’nula samo se čekalo da se to javno objavi.  Ona je tada bila sa Josipom Radeljakom sa kojm je dobila kćerku koja je izrasla u veliku i pravu ljepoticu. J0sip je rekao da i danas dan voli smao nju i živi sa kćerkom, koja je jako ambiciozna i pametna, a ista je svoja majka, što ćete i sami imati prilike da vidite ispdo ovog teksta:

Mala Lana studira u Milanu, a njen otac za nju želi samo najbolje, kako  i sam kaze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *