Mislili su da idu reklame: SkandaI sa Dačićem i prigIupom voditeljicom p0tresao Srbiju - auuu, pa šta napraviše, miIioni ih vidjeli (Video)
Breaking News

Mislili su da idu reklame: SkandaI sa Dačićem i prigIupom voditeljicom p0tresao Srbiju – auuu, pa šta napraviše, miIioni ih vidjeli (Video)

Svi mi gledmao voditelje i smatramo da oni imaju lak posao. Veliki broj mladih se odlučije biti voditelj i upisuju studije za to, ali to nije jednostavan posao, jer svakog rteba morate da se naučite snalaziti pa čak i u programu uzivo. Ovdje kao što u samom naslovu vidite donosimo vijesti koje se tiču političara Dačića i voditeljice Nade Gočić koja je napravila veliku greš’ku.

Kako saznajemo i kako ćete i sami imati prilike da vidite ona je mislila kaad ej počela Dačicu da govori šta će on u toku emisije da priča da je tada reklame ili uvodna špica, ali nije bila ni svijesna da je ona bila emitovaa u emisiji uzivo, špogledajte i sami kakve je facijalne ekspresije ona tada pravila, mnogi su iznenađeni i ne mogu da vjeruju šta su oni napravili.

Lao što vidite ovo je veliko otkriće iza kamera, da li voditelji sufliraju šta da se prija ili ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *