U Zagrebu otkrivena najveća soba za muč'enje: M0nstrum (59) zavodio i mamio devojke na njegov neodoljiv šarm - evo šta im je radio u p0drumu (Foto)
Breaking News

U Zagrebu otkrivena najveća soba za muč’enje: M0nstrum (59) zavodio i mamio devojke na njegov neodoljiv šarm – evo šta im je radio u p0drumu (Foto)

Kako imamo prilike da vidimo u prošloj godini se desilo mnogo stvari, a sada kao up0zorenje za novu< institucijama objavljujemo ponovo priču koja se desia prije samo nekoliko mjeseci, priča koja je š0kiral aširoke narodne mase. jedan strani drzavljanin je pod takvim statusom i stanovao u Hrvartskoj u iznajmljenoj kuci, a u podrumu iste je napravio sobu za muč’enje djevojaka.

a osnovu jako debelog novčanika, koji je imao ih je mamio u svoju kucu na piće, a onda ih vodio u podrum i ve’zao. Jedna djevojka je na sreću kako njenu tako i ostalih 7 djevojaka upjela da pobjegne samo za jednu sekundu njegove nepažnje, i odmah otišla u p0liciju. On je pri’veden, a onda mu se počelo suditi za sve što je radio,. Protiv sebe ima mnoge svjedoke iz podruma koji će ga dovesti do velike kazne, svi se nadaju. Pogledajte kako je opremio tu sobu spravama, malo je reći da je sve ovo b0lesno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *