Ša i Tara pol0miIi krevet od divIje akcije: Reper je žest0ko uzima0, vrisci se pr0Iamali Šimanovcima - neviđena akcija u Zadruzi (Video)
Breaking News

Ša i Tara pol0miIi krevet od divIje akcije: Reper je žest0ko uzima0, vrisci se pr0Iamali Šimanovcima – neviđena akcija u Zadruzi (Video)

Kada je rijaliti program Zadruga u pitanju, sada sa sigurnošcu mozemo da kazemo da je to jedan rijaliti koji je baziran na uništavanju tuđih živ0ta i porodica. Zar jedan Željko Mitrović da nagovara ljdue na ovakve stvari? Neki ljudi staju sa ovim riječima da odbrane porodičnog čovjeka koji je u braku sa Ivanom, a svi vimo da je u pitanju Ša.

Drugi pišu kako je on samo Ijiga od čovjeka, kako je prople godine isto radio sa Draganom, ali kak oto radi i van rijalitija, nego ga ne snimaju kamere. Mi vidimo da su on i Tara Simov sve bliži, ljube se pred spavanje, a sinoć su se prekrili preko glave gdje su odmah promijenili kadar i isti nije bilo moguće naći. Neki spekulišu da je silo akcije, ali snimak ne postoji, postoj isamo onaj koji dokazuje da je Ša rekao kako bi bio sa Tarom ,u sek0sualnom odnosu, pogledate i sami  unastavku teksta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *