Pamtimo je kao 0r0niIu babu: Kada vidite slike iz njene mladosti 0či će vam ispasti - isplivale do sada neviđene slike J0vanke Br0z (Foto)
Breaking News

Pamtimo je kao 0r0niIu babu: Kada vidite slike iz njene mladosti 0či će vam ispasti – isplivale do sada neviđene slike J0vanke Br0z (Foto)

Kada je u pitanju pr0šlost ovih prostora, svi se slažu da je prije bilo bolje, da je JugosIavija svima bila majka i da su svi imali posao i novac. Uređenje drzave je bilo skroz drugačije, jer po završetku škole, djeca bi odmah dobila posao, što im je ulijevalo samopouzdanje da se pretvore u radne ljude, ne kao danas.. Moramo da kao što vidite i pomenemo najmi’steri0zniju ženu tih vremena, a kao što u samom naslovu vidite radi se o J0vanki Br0z.

Ona je bila Tit0va desna ruka, mnogi misle da je ona bila na jako dobroj poziciji, ali on je volio lijepe žene, a kada vidite kako je ona izgledala u svojoj mladosti oči će vam strati. Naime, nju svi pamte po zadnjim objavljenim fotografijama, kao staricu, ali J0vanka je bila izuzetno lijepa i privIačna žena, pogledajte i sami u nastavku teksta nekoliko fotografija koje su nastala dok je bila mlada:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *