"U meni bukta vatra": Legendarni pjevač se oženio u 84 godini - Tozovac stao na Iudi kamen, kad vidite mladu neće vam biti dobro, pa gdje nju nađe (Foto)
Breaking News

“U meni bukta vatra”: Legendarni pjevač se oženio u 84 godini – Tozovac stao na Iudi kamen, kad vidite mladu neće vam biti dobro, pa gdje nju nađe (Foto)

Nova godina nije počela sa najljepšim vijestima, kaoš to se ni stara nije dobro završila, ali ovo je jedna od ljepših vijesti koje ste mogli čuti. Kao što po samom naslovu vidite legendarni pjevač je stao na ludikamen, a radi se o Tozovcu. Svi znamo koliko je izjava dao i rekao da nema teoretske šanse da on stane na Iudi kamen, i eto, desilo se to kad je trebalo u 84toj godini života.

On je važio za vječitog neženju, ali je Slavica Mima izgleda bila jedna od rijetkih koja mu je srce osvojila. Oni su kako prenose mediji 4 decenije u emotivnoj vezi, ali je nikada nisu krunisali brakom, jer on nije bio spreman. Kako vidimo, došlo mu je u glavu, pa je odlučio da ima svoju zvaničnu porodicu. Pogledajte i sami kako su skladan par, baš lijepo izgledaju zajedno:

Šta vi mislite o ovoj temi, da li smatrate da za ljubav imaju određene godine ili da se stvari dešavaju kad trebaju i moraju, a ne kada bi mi to željeli?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *