Dragana Mirković odustala od dvorca, vratila se u porodičnu kuću: PogIedajte gdje sada živi, unutrašnjost sve iznenadiIa - "zar je na 0vo spaIa" (Foto)
Breaking News

Dragana Mirković odustala od dvorca, vratila se u porodičnu kuću: PogIedajte gdje sada živi, unutrašnjost sve iznenadiIa – “zar je na 0vo spaIa” (Foto)

Svi mediji su do sada pričali o dvorcu koji posjeduje Dragana u Austriji, ona je godinama unazad dala svoje vrijeme i trudila se da taj dvorac izgleda savršeno, što se nekoliko puta objavljivalo, ali kako sada saznajemo od jednog izvora, ona je donijela novogodišnju odluku da se vrati u vilu koja je bila prvobitno njihov dom prije dvorca. Ona se nalazi u elitnom dijelu Beča, u tom dijelu žive smao poznate osobe, a izvor je naveo da je Dragana trenutno u takvom stanju, da joj treba malo odmora od ljudi.

Kao što ćete i sami imati prilike da vidite, ta vila je na dva sprata uređena je također samo sa najboljim stvarima i u njoj se nalazi famozna jelka na dva sprata kuce koja je komentarisana po medijima. Pogledajte u nastavku teksta neke dijelvoe kuće koje smo mi uspjeli pronaći među fotogrtafijama poznate pjevačice:

Ona će izgleda svoj život nastaviti u ovi

m ljepotama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *