Roditelji tražili svoju izgubIjenu kćerku 25 godina: Sve dok jedna žena nije pogledala njenu sliku, svi su ostali iznenađeni kada su saznaIi istinu - 0vo morate pogledati (Video)
Breaking News

Roditelji tražili svoju izgubIjenu kćerku 25 godina: Sve dok jedna žena nije pogledala njenu sliku, svi su ostali iznenađeni kada su saznaIi istinu – 0vo morate pogledati (Video)

Sve se njima desilo 1994 godine kada su na štandu prodavali voće, a sa njima je bila njihova kćerka koja je tada imala samo tri godine. Wang i Liu su te godine doživjeli svoj najgori dan u životu, kao što smo već naveli. Wang sesa suzama prisjeća tog dana, kaže da je bila velika gužva i da je morao ići pare rasitniti, kako bi mušteriji imao vratiti kusur.

On se vratio ali njihove kćerke nije bilo, Wang i Liu su sve pretražili, ali je nisu našli. Oni se nisu mogli pomiriti s tim, tražli su je i godinama poslije. Kako i sam Wang ističe 2015 godine je počeo da radi kao vozač taksija, gdje je stavio sliku svoje druge kćerke koja je jako ličila na ovu nestalu.

Policajci su željeli pomoći ovom čovjeku, pa su nacrtali tako zvani robot, tačnije crtež djevojke i kako bi ona mogla sada da izgleda, jer kao što smo naveli nestala je sa samo 3 godine. Kang Ying je žena koja je ostala iznenađena nakon tog crteža, jer kaže to bi mogla biti ona:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *