IspIivao novi kućni video Severine Kojić: 0vaj je nadmašio sve do sada, komentari pIjušte - "vrti se 0ko šipke kao zmija" (Foto)
Breaking News

IspIivao novi kućni video Severine Kojić: 0vaj je nadmašio sve do sada, komentari pIjušte – “vrti se 0ko šipke kao zmija” (Foto)

Prije 15 godina je cijeli BaIkan pa i šire vidjeo snimak ove Hrvatske pjevačice, a kao što vidite u pitanju je Severina, poznatija po nadimku Seve. Svi se i danas dan sjećaju tog snimka sa jahte, i uvijek će koliko god godina ona imala, i koliko god godina prošlo ostati pamćena na kraju krajeva i po tom snimku.

Snimak joj je donio i dobrih i l0ših stvari, ali je jedno sigurno nakon tog snimka njena karijera je zablistala a ona se vinula u jako kratkom vremenskom periodu u nebesa. Možda je istinita i ona priča koju pričaju poznati ‘svaka reklama je dobra reklama.’

Svi znamo da je ona sada sretno udata za Igora Kojića, a nastanjeni su u Beogradu. Ona je bila glavna tema u medijima kada je nedavno putem suda izgubila starateljstvo nad svojim sinom iz prvog braka. Jako je aktivna na društvenim mrežama, a sada je svoje fanove obradovala sa još jednim snimkom, kako kažu ovaj je nadmašio i onaj prvi:

Jako elegantno i jako seksipiIno je čistila svoj dom, pisali su ljudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *