Evo šta je Vučić kupio djeci za N0vu godinu: "Pa mogao je bar malo da odriješi kesu, cicija štedi na djeci" - šta vi kažete na 0vaj poklon za kćerku.. (Foto)
Breaking News

Evo šta je Vučić kupio djeci za N0vu godinu: “Pa mogao je bar malo da odriješi kesu, cicija štedi na djeci” – šta vi kažete na 0vaj poklon za kćerku.. (Foto)

Kao što znamo ispraćaj 2020te godine niće biti moguć na otvorenom, nisu odobrena okuplajanja i većina ljudi će slaviti u sreći i miru sa svojim porodicama i prijateljima u kucnim atmosferama. Kaficima je rad također ograničen, tako da neće ni od Nove godine imati profita. Moramo reći da se predsjenik Vučić oglasio i rekao kako će uzeti sebi dva slobodna dana jer mu je sada najpotrebnije kada isprati u 00:00 ovu godinu da odmori i prirpremi se za narednu kooj je poželio kao i svi mi da bude blaga i dobra.

On je otkrio šta je svojoj djeci kupio za Novu godinu i svi su rekli kako je stipsa i kako je mogao mal oda odreši kesu, međutim neki kažu da je to pravi prijer i da djecu ne treba učiti na puno.. Koji je vaš stil razmišljenja? Najstarijem sinu je kupio vino, jer ga voli, kćerci je kupio knjigu a malom Vučiću  kako ga zove helikopter igračku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *