Ev0 kako izgleda kćerka MiIorada D0dika: Sad se i zna zašto je toliko krije od medija - “Mile, pa kakvog gab0ra si 0vo napravio..”
Breaking News

Ev0 kako izgleda kćerka MiIorada D0dika: Sad se i zna zašto je toliko krije od medija – “Mile, pa kakvog gab0ra si 0vo napravio..”

Kada su političari na prostorima Balkana u pitanju možemo da vidimo činjenično stanje da su oni uvijek u centru pažnje, da mediji uvijek pišu o njima i njihvom porodicama i da su oni možemo slobodno da kažemo najpopularniji u svojoj državi gdje vladaju.

Javnost i ljudi sa balkana su željni priča o političarima, pa se oni smatraju čak popularnijim od pjevača i uspiješnih glumaca. U nastavku teksta kao što vidite prenosimo vam informacije o kćerci Milorada Dodika, ovo je sve zainteresovalo.

On je svima poznat član predsjedništva BiH a o njemu pa i njegovoj porodici mediji svakodnevno izvještavaju ljude. Gorica je kćerka Milorada Dodika, O njoj mediji nisu puno pisali, ali se zna za njenih nekoliko tako zvanih afera, a prije nekoliko godina je isplivala jedna kada je sa svojim suprugom otvorila restoran u Banja Luci.

Poslije toga je otvorila i nekoliko objekata, apoteka, pa ih kako saznajemo prodala državi. Završila je u Banja Luci ekonomski fakultet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *