Ceci će p0zIiti, objavljena Bogdanina stara slika prije svih 0peracija: Nikad je ne biste prepoznali - "da je Ceca znala kako je 0va izgledala, ne bi je nikad prihvatiIa" (Foto)
Breaking News

Ceci će p0zIiti, objavljena Bogdanina stara slika prije svih 0peracija: Nikad je ne biste prepoznali – “da je Ceca znala kako je 0va izgledala, ne bi je nikad prihvatiIa” (Foto)

Bogdana Rodić je sada svima poznata, ona je i ranije javnosti bila poznata, ali ne tako prepoznatljiva kao danas. Svi znamo da je ona u vezu sa Veljkom stupila i na taj način skrenula veliku pažnju na sebe, a sada još više kada je u braku sa njim i snajka Cece Ražnatović. Ona će im roditi i dijete, o čemu se mnogo pisalo.

Da li znate da je Bogdana nekada igrala profesilnalno košarku i bila član košarkaške reprezentacije Srbije. Mnogi to nisu znali, a u nastavku možete da pogledate kako je ona tada izgledala i pročitate dio biografije koja se tiče tog dijela njenog života:

Ona je u juniorskoj reprezentaciji košarke osvojila 3-će mjesto i to čak na Eurobasketu. Svi se pitaju zašto je zaustavila karijeru, pa ona je dobila veliku p.vredu ,nakon koje je bila primorana da pauzira karijeru. Ona je povrijedila svoja koljena i prestala se baviti košarkom. Jedno je sigurno bila je jako uspiješna u tom poslu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *