Sram0tno - pogledajte šta je Katarina Grujić napisala nakon zemlj0tresa u Hrvatskoj: Svi je 0sudiIi, odmah izbrisala objavu, ali prekasno (Foto)
Breaking News

Sram0tno – pogledajte šta je Katarina Grujić napisala nakon zemlj0tresa u Hrvatskoj: Svi je 0sudiIi, odmah izbrisala objavu, ali prekasno (Foto)

Katarina Grujić je svima poznata srpska pjevačica, al isada je pored velikih simpatija koje je godinama prikupila naišla na nkad veću0sudu. Naime, svi znamo ta se desilo u hrvatskoj, svi znamo da je nedaleko od Zagreba u mjestu ,malom gradicu po imenu Petrinje bio jak zemIjotres, 6.3 stepeni po rihteru, što je kako kazu nikad jaču zemIjotres na ovim prostorima. Da su se izgubili domovi u jednoj shsekundi, da je pet ljudi ostalo bez živ0ta, to jeste p’g1nulo, ovoj pjevačici ništa ne znači, njoj znači ko je dao podršku ljudima u Hrvatskoj.

Ova žena je napisala jedan post koji je jako brzo uklonila jer je vidjela rekacije ljudi, ali badava. Svi su već podijelili taj post, a sada se brojne kolege oglašavaju i pišu da joj je bilo pametnije da šuti, pogledajte u nastavku teksta sta je ona napisala, sram0ta za jednu javnu ličnost da ovo propagira, fuj!

Šta kazete na ovakve riječi jedne hIadnok’rvne osobe?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *