Jedan od najpoznatijih pr0r0ka predvidio 0vaj p0tres: Njegove riječi lede k'rv u žiIama, sve ima zapisano - evo šta j0š slijedi (Foto)
Breaking News

Jedan od najpoznatijih pr0r0ka predvidio 0vaj p0tres: Njegove riječi lede k’rv u žiIama, sve ima zapisano – evo šta j0š slijedi (Foto)

Možda je ljudima dosadilo da slušaju o tome ko je kad pr0rekao nešto, mnogi u t i ne vjeruju, ali vjerovali vi u pr0r0čanstva ili ne, postoje ljudi koji su davno zapisali neke stvari koje se sada sešavaju i kojesu se kroz historiju desile. Danas donosimo priču o jednoj francuskom jako poznatom pr0r0ku koji je prorekao jako bitne stvari koje s se već desile u istoriji. Moramo da kazemo d aje on izdao jednu knjigu u kojoj sve sve zapisao, tako da ovo ne može niko poreći, knjiga je izdata davne 1555 godine po imenu Les Propheties.

Njegovo ime se sada proteže kroz sve medije, Nostradamus. U knjizi jasno stoj ida će edoćži do velikih p0tresa u hrvatskoj, ali poslije toga piše kako će doći do p0žara u mnogim drzavama. On je pored toga napisao nešto i za k0r0nu, kug’u kako je naziva u svojoj knjizi i poredi je sa 2020tom godinom, kao godinm blizanaca, pogledajte više u samom nastavku teksta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *