Cijela Srbija u suzama: Objavljeno ko je pogi'nu0 u stravi.čnoj sa0braćajki - završen uviđaj, stigle prve informacije (Foto)
Breaking News

Cijela Srbija u suzama: Objavljeno ko je pogi’nu0 u stravi.čnoj sa0braćajki – završen uviđaj, stigle prve informacije (Foto)

Kada je 2020tagodina u pitanju, izgled ad as ene da, da ne želi ni završiti sa lijepim informacijama koliko toliko, pa i sami po naslovu mozete da vidite kako je došlo do još jedne ne.sreće koja nije završila nikako dobro. Sada kada je sto posto uviđaj odrađen i sve ispitano, izašle su prve informacije za široke narodne mase. Sve se desilo iznenada na uglu između Knez Mihajlove i Nemanjove ulice, kako prenose mediji.

Kako saznajemo vozač koji je vozio automobil marke bmw je odmah p0g1nuo imao je samo 20 godina a suvozač, devojka koja je isto godište, koja je tačnije imala isto samo 20 godina je um.rla na urgen’tnom. BMW je uda’rio u k0mbi pri velikoj brzini vožnje, a kako saznajemo, ovo nije cijela tra’gedija, jer je u k0mbiju bio čovjek starosti 60 godina i dvoje djece od 2 i 3 godine koji su također u b0lnici sa p0vredama. Moramo da apIujemo po ko zna koiji put, sporo vozite, neko vas voli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *