Brena se skinuIa u 60-toj godini, ali svi sklanjaju pogled sa nje: Nije obratila pažnju na 0vaj detalj - žene se krste kad su videle, fuj (Foto)
Breaking News

Brena se skinuIa u 60-toj godini, ali svi sklanjaju pogled sa nje: Nije obratila pažnju na 0vaj detalj – žene se krste kad su videle, fuj (Foto)

Brena je dugo godina na etradnom nebu, ona je nekako među prvim uspjela da skrene pažnju na sebe. Moramo da kažemo kako smo primjetili da je u zadnje vrijeme malo više posvetila vom privatnom životu i porodici, a valjda to tako ide kod poznatih ličnoti s godinama.

Ona je u 59toj godini odlučila da se ponaša kao mlada dama, ona je baka, kako to pišu po društvenim mrežama, ali Lepa Brena je u više navrata istakla da se osjeća kao mlada žena i da se ponaša u skladu sa svojim osjećajima. Jako je aktivna na društvenim mrežama i ona svakodnevno objavljuje fotografije sa ljetovanja u kućem kostimu. Kako sama kaze voli da se prisjeća nekih sunčanih i toplih dana.

Slika na kojoj je ona  Ninom Badrić je svima privukla pažnju i ljudi su komentarisali kako je Brena sa 59 godina života prava mačka, ali su se svi zapitali zašto Nina nije skinula haljinu na fotografiji. Pogledajte i sami pa napišite svoje mišljenje u natavku teksta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *