Bura na mrežama oko “misteri0zn0g nestanka igIe” kada ju je primila Ana Brnabić i Darija Kisić: Evo gdje je nestala.. (Video)
Breaking News

Bura na mrežama oko “misteri0zn0g nestanka igIe” kada ju je primila Ana Brnabić i Darija Kisić: Evo gdje je nestala.. (Video)

Imamo prilike da danima unazad pratimo razne natpise o k0r0ni, a da mjesecima unazad očekujemo najavljene vakcine koje će se navodno isporučiti u Srbiju. Prije tri dana je došla velika brojka vakcina, blizu pet hiljada vakcina, koje su prvobitno namijenjene svim zdravstvebnim radnicima i onim koji su u staračkim domovima, jer su to na kraju krajeva najugr0zenije skupine, istakao je Vučić.

Oni su željeli d aizbjegnu previše natpisa o vakcinama i teorije zavjere stave pod ključ tak0o što je Darija i K0n pred kamerama uzivo prvi primili vakcine, kako bi opovrgli tvrdnje da Vučić iskorištava stare kao p0kusne kuniće i njima prvim daje vakcine. Sada kruži druga teorija da oni nisu uopšte dobilina tom snimku vakcinu i da igIa nije uopšte bila prava. Moramo da vam prikažemo kako se to radi negdje drugo i da vas pitamo, da li ste vi za vakcinaciju i da li bi je primili da imate priliku ili da morate?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *