Ahmed smak'nuo ženu i majku svoje dece, da bi bio sa njenom sestrom u vezi: Zak0pa0 je u dvorištu - njene zadnje riječi l0me srce..
Breaking News

Ahmed smak’nuo ženu i majku svoje dece, da bi bio sa njenom sestrom u vezi: Zak0pa0 je u dvorištu – njene zadnje riječi l0me srce..

Kada pogledate sami naslov vjerujemo da vam je jako š0kantan bez detalja koje ćete moći pročitati u ovom tekstu. Naime, Fatima  Ahmed su imali jako lijep brak, kako kazu komšije i prijatelji, ali on je uradio nešto što niko nikada nije mogao ni sanjati. Na fotografji koja se nalazi u toku teksta vidite da si imali dvoje djece, d asu bili skladna i jako sretna porodica, sve dok njena sestra nije umiješala svoje prste u mnjhov brak a da to Fatima nije ni slutila.

Ona je imala polusestru ako prenose mediji koja je zavela Ahmeda i on jednu noć kIjučem za skidanje guma ra’zni0 gIavu svoje žene, pa je zak0pao ia kuce a onda iz AustraIije gdje im je porodična kuća p0bjega0 u EngIesku. P0licija je počela istragu i sve se otkrilo, da je on zbog njene sestre sve to uradio  i on je dobio 23 godine zatv0ra za svoje djelo ili bolej reći ne.djelo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *