Za 0vakvu ženu ni vila nije dovoljna: Dr. Nestorović je nikad ne pokazuje, zajedno su 28 godina - nijedna joj nije ni do koljena (Foto)
Breaking News

Za 0vakvu ženu ni vila nije dovoljna: Dr. Nestorović je nikad ne pokazuje, zajedno su 28 godina – nijedna joj nije ni do koljena (Foto)

Dr. Nestorović je godinama uspiješan u svom poslu,mada je alo ko za njega imao prilike ovoliko čuti kao zadnjih mjeseci u medijia. Mediji nisu prije bili toliko zainteresovani za njegov život, kao ni široke narodne mase, ali sve je krenulo kada je on kao član kriznog staba dobio svoj prostor i gostovao u raznim emisijama.

On je davao razne izjave koje su se k0sile sa izjavama ostalih članova krizng staba zbog čega su ga smijenili sa negove pozicije, i poslije toga on je nastavio da daje izjave, jer mu to niko ne moze zabraniti, kako sam Dr. kaze. O njegovom privatnom životu se pisalo, koje auto ima i u kakvoj vili živi, ali malo ko zna d aon ima ženu sa kojom je 28 godina.

Kako se u javnosti nikada nije pojavio sa ženom, kako na društvenim mrežama nemaju nijednu sliku, svi se pitaju k oej ona i kako izgleda. Dr. je povodom toga rekao kako on razumije znatiželju i kako ga je jedna novinarka nazvala, tačnije njegovu ćenu i pitala je da li mi pričamo uopšte u istoj kuci, a ona je rekla kako smo u braku 28 godina i kako joj nije bitno gde hodam dok platu donosim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *